جرم گوش چیست –

جرم گوش (موم گوش) چیست؟

جرم گوش به شکل یک پوشش محافظ از پوست در کانال گوش می باشد و به طور مرتب به میزان کم تولید می شود که مرتبا پولک پولک یا پوسته پوسته شده و به خارج از گوش می ریزد.

مقدار جرم (موم)گوش در افراد متفاوت می باشد که در برخی از افراد موم گوش به جنس صمغی غلیط و چسبنده بوده که در کانال گوش انها قرار دارد که می تواند سبب ایجاد احساس پری و اختلال در شنوایی فرد می شود. در صورتی که موم داخل گوش از جنس صمغی باشد باعث ایجاد وزوز در گوش(زنگ در گوش) و یا به میزان خفیف سبب نوعی سرگیجه می شود.

جرم گوش چیست

یک پزشک یا پرستار می تواند داخل گوش را نگاه کرده و وجود موم گوش از جنس شمعی را تایید کند و وچود چرم گوش از نوع صمغی (شمعی) یک مشکل جدی نیست ولی بیشتر مایه رنجش می باشد که در این حالت لازم است جرم گوش را خارج کنید تا موجب اختلال در شنوایی نشود.که در این حالت جرم گوش مانع قرار گرفتن صحیح سمعک در گوش در افرادی که از آن استفاده می کنند می شود و یا مانع این است که دکتر یا پرستار گوش میانی شما را به درستی معاینه کند.

نکته:برای تمیز کردن گوش از پنبه استفاده نکنید زیرا به علت فشار دادن جرم داخلی گوش به بخش های عمقی تر مشکلات بیشتری می توانید ایجاد کنید.و حتی ممکن است سبب عفونت کردن گوش شود به همین دلیل اجازه دهید تا گوش خودش عمل تمیز کردن را انجام دهد.

در صورتی که چرک گوش تشکیل شد چه کنیم و علائم آن چیست؟

قطره گوش:

قطره ساده گوش اغلب به تنهایی می تواند داخل گوش را از پلاگ ها پاک کند و شما می توانید قطره را از داروخانه تهیه کنید.قطره روغن زیتون گوش معمولا جهت رفع این مشکل معمولا توصیه می شود.دمای قطره باید پیش از استفاده با دمای اتاق هماهنگ باشد.(بطری را به میزان نیم ساعت به صورت ایستاده در دمای اتاق قرار دهید)سپس چند قطره در گوش فرد مبتلا بریزید.

در صورتی که فرد را در حالت دراز کشیده قرار دهید گوش بیشتر تحت تاثیر قطره قرار می گیرد.به مدت ۲-۳ دقیقه اجازه دهید تا جرم گوش در تماس با قطره قرار گرفته و خیس شود.در صورتی که این کار را روزانه ۲ الی ۳ بار به مدت ۳-۷ دقیقه قرار دهیدو سبب می شود که جرم گوش نرم شده و کم کم شکسته می شود و تخلیه می شود.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.